^ Sus

Facilitati

Cazare

Pensiunea Filonul de Aur , din localitatea Abrud, destinata pentru cazare Muntii Apuseni, ofera oaspetilor servicii de cea mai buna calitate, satisfacand cele mai deosebite cereri si cei mai pretentiosi clienti.

Pensiunea Filonul de Aur dispune de 8 camere, de cate 2 persoane, cu pat matrimonial sau 2 paturi, fiecare dobandind personalitatea proprie prin coloratura. Fiecare camera este dotata cu televizor, baie proprie, toate fiind in armonie, creand un spatiu unic, personalizat.
Pensiunea Filonul de Aur – un zacamant nesecat de bun gust si armonieā€¦

Si pentru a intregi toate aceste servicii, pensiunea pune la dispozitia doritorilor mijloace de transport, microbus sau Jeep, pentru cele mai apropiate locuri.
Pensiunea Filonul de Aur – locul de pornire spre minunatiile naturii si ale omului, un zacamant nesecat de spectaculozitate, naturalete, de liniste.

Cautari similare: cazare valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, pensiuni Valea Ariesului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare Abrud pensiune Abrud, cazare Abrud, pensiune Abrud, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana.

Web design by Dacicus Media Turda